• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X
  Naša web stranica koristi kolačiće i druge tehnologije kako bi osigurali najbolje iskustvo pretraživanja.

  Postavke kolačića možete u bilo kom trenutku promeniti.

  Saznajte više o tome kako koristimo kolačiće.
  ISCAR TOOLS d.o.o..
  info@iscartools.rs

  Izjava o privatnosti

  Vaša privatnost kao i zaštita svih vaših ličnih podataka za nas su veoma važni. Obavezujemo se da ćemo ih s dužnom pažnjom zaštititi, upotrebom svih raspoloživih sredstava.

  Lični podaci

  ISCAR TOOLS d.o.o. može prikupiti određene lične podatke, npr. ime, adresu e-pošte, zemlju prebivališta i sve druge informacije koje odlučite deliti sa nama dok koristite ovu stranicu.

  NISTE OBAVEZNI DA DELITE BILO KAKVE LIČNE PODATKE, iako se to može zahtevati u vezi sa uslugama i / ili upotrebom funkcija ove web stranice, npr. prilikom kupovine i primanja ažurnih podataka u vezi sa ISCAR-ovim proizvodima.

  Supervizor

  ISCAR TOOLS d.o.o. će nastupati kao kontrolor ličnih podataka koje delite tokom korišćenja ove web stranice.

  Pravne osnove i svrha obrade ličnih podataka

  Obrada vaših ličnih podataka može se, između ostalog, zasnivati na (i) izvršavanju ugovora; (ii) legitimnom interesu; (iii) poštovanju zakonskih obaveza ili (iv) vaš pristanak. Ako se vaši lični podaci obrađuju samo na osnovu pristanka, imate pravo u bilo kom trenutku povući tu saglasnost.

  Svrha obrade ličnih podataka može biti sledeća:
  • Podatke možemo koristiti u statističke i marketinške svrhe kako bismo analizirali i obrađivali vaše postavke i različite potrebe, i kontaktirali vas u svrhu pružanja detalja i karakteristika vezanih za naše proizvode, usluge i / ili sadržaj naše web stranice.
  • Možemo dalje koristiti te podatke ako je potrebno u skladu sa važećim zakonom ili tokom bilo kojeg pravnog postupka.
  • Naša web stranica može prikupiti neke podatke o korišćenju, npr. broj poseta i učestalost poseta web stranici. Ove podatke možemo koristiti samo mi, isključivo prikupljene radi poboljšanja pristupačnosti, različitih funkcionalnosti i sadržaja naše web stranice i osigurali da naša web stranica bude što korisnija i da je upotrebljava što veći broj korisnika.
  Naša web stranica i određene funkcije na njoj koriste određene tehnologije, poput kolačića, koji obrađuju statističke podatke. Za dodatne informacije o korišćenju kolačića, molimo pogledajte našu Politiku o kolačićima .

  Možemo koristiti određene tehnologije za obradu statističkih podataka i pružanje informacija u vezi sa brojem posetilaca naše stranice, načinom pristupa i vremenom posete web stranice. Ne koristimo ove tehnologije za prikupljanje podataka po kojima se osoba može identifikovati, niti koristimo informacije dobijene iz tih tehnologija s drugim informacijama koje nam omogućavaju identifikaciju osobe u bilo koje druge svrhe.

  Dodatno možemo koristiti usluge ˈGoogle Analyticsˈ servisa za web analizu. Detalji o ˈGoogle Analyticsˈ i vašim pravima u vezi s tim, dostupni su na www.google.com/policies/privacy/partners .

  Period čuvanja

  Lične podatke koje nam dajete čuvamo dok god je vaš nalog aktivan ili potreban za pružanje usluga vezanih za kupovinu putem ove web stranice, osim ako nismo zakonski obavezni da vaše lične podatke čuvamo duže vreme.

  SVAKO DALJE KORIŠĆENJE OVE WEB STRANICE ILI BILO KOG NJENOG DELA PREDSTAVLJA VAŠU POTVRDU DA STE PROČITALI I RAZUMELI NAŠU IZJAVU O PRIVATNOSTI.

  Vaša prava

  Kao nosilac podataka imate sledeća prava u odnosu na vaše lične podatke koje možemo obraditi:
  1. pravo da zatražite pristup ličnim podacima koji se tiču vas;
  2. pravo da zatražite izmenu ili modifikaciju vaših ličnih podataka;
  3. pravo da zatražite brisanje ličnih podataka koji se tiču vas;
  4. pravo da zahtevate ograničenja obrade;
  5. pravo za traženje prenosivosti podataka;
  6. pravo prigovora na istraživanje tržišta;
  7. pravo žalbe nadzornom organu;
  8. pravo na povlačenje vašeg pristanka.
  Navedena prava mogu se ostvariti podnošenjem zahteva na: info@iscartools.rs . Procenićemo da li se može prihvatiti vaš zahtev. Pravovremeno ćemo vam poslati odgovor na vaš zahtev.

  Sve informacije koje primimo o transakciji ili sporazumu sa vama koje nam dajete putem interneta, po pravilu se smatraju poverljivim, osim ako su te informacije već dostupne javnosti ili nisu poverljive.

  Deljenje ličnih podataka

  Lični podaci koje obrađujemo kao rezultat vaše upotrebe ove web stranice mogu se deliti s drugim članovima IMC Grupe kako bi se mogli koristiti u svrhe u koje su ti lični podaci prvobitno prikupljeni. Takođe možemo deliti informacije s drugim ovlašćenim distributerima i / ili prodavcima kako bismo olakšali transakcije koje možda želite sklopiti s nama kako bismo bolje zadovoljili vaše potrebe. Osim podataka koje smo dobili od vas, nećemo otkriti bilo kojoj trećoj strani bez vašeg prethodnog pristanka, niti ćemo prodati ili iznajmiti bilo koju informaciju koju smo dobili od vas. Na ovaj način delićemo lične podatke sa trećim licima koje se nalaze u Izraelu, zemlji koja pruža "dovoljno visok stepen sigurnosti" u skladu sa GDPR-om, ili sa trećom stranom koju je dogovorio ISCAR TOOLS d.o.o.. Oni uključuju standardne ugovorene odredbe koje zahteva GDPR da se osigura dovoljan nivo zaštite ličnih podataka.

  Kontakt

  Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare u vezi ove izjave o privatnosti i / ili obrade ličnih podataka, molimo kontaktirajte: info@iscartools.rs .

  © IMC Međunarodne kompanije za obradu metala B.V.. Sva prava zadržana [Avgust 2019]

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved