• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X
  Naša web stranica koristi kolačiće i druge tehnologije kako bi osigurali najbolje iskustvo pretraživanja.

  Postavke kolačića možete u bilo kom trenutku promeniti.

  Saznajte više o tome kako koristimo kolačiće.
  Stef Wertheimer

  Stef Wertheimer Osnivač ISCAR-a. Svojom vizijom i dinamičnim vođstvom, od Iscar-a je napravio uspešnu realnost.

  Eitan Wertheimer

  Eitan Wertheimer1951-2022
  Bivši predsednik upravnog odbora - IMC Grupe. Njegovo vođstvo je bilo ključno za stvaranje multinacionalne IMC grupe.


  Osnivači

  ISCAR su 1952. godine u staroj kolibi u Nahariji osnovali Štef Verthajmer i njegova supruga Miriam, njegova pokretačka i podsticajna snaga. Postavljajući temelj za ISCAR-ov uspeh, Štef Verthajmer je imao hrabrost i viziju da se upusti u borbu sa već uspostavljenom industrijom. Intenzivan, naporan rad, ojačan strastvenom posvećenošću i kontinuiranim inovacijama, doveo je ISCAR do toga da postane lider u industriji reznog alata. Izrastajući iz porodičnog preduzeća iz 50-ih u jednu od dve najveće svetske kompanije za proizvodnju alata, ISCAR doživljava sve veću globalnu prodaju kroz svoje aktivnosti u preko 60 zemalja.

  U 80-im, Itan Verthajmer je nastavio očevu viziju i ISCAR je postao vodeći globalni igrač.
  Kompanija koja se konstantno širila, preselila se u industrijski park Tefen, koji se nalazi u zapadnoj oblasti Izraela, Galileji. Od tada je inovacija za Štefa i Itana Verthajmera postala navika i tradicija na svim nivoima kompanije. ISCAR se proširio na tržišta Evrope, Dalekog Istoka i Zapadne hemisfere i uspostavio svoje globalno prisustvo postavljanjem fabrika, distributivnih centara i prodajno-servisnih kancelarija širom industrijalizovanog sveta. Kao rezultat toga, danas se ISCAR alati mogu isporučiti u roku od nekoliko sati u bilo koje mesto na svetu.

  ISCAR je vodeći brend u okviru Grupe “International Metalworking Companies” (IMC), koja je u vlasništvu Berkshire Hathaway-a od 2006. godine. „Pripajanjem jednoj od najjačih investicionih grupa na svetu, obezbeđen je snažan oslonac za ISCAR i IMC“, kako navodi Itan Verthajmer, bivši predsednik IMC-a, nakon što je Grupu preuzeo Berkshire Hathaway. „To će omogućiti IMC Grupi da uvodi inovacije, širi se još agresivnije nego u prošlosti i da bliže sarađuje sa klijentima”.

  ISCAR se od skromnog osnivanja 1952. godine razvio do svoje trenutne pozicije u IMC grupi, koja sada uključuje preko 130 predstavništava, koja posluju u preko 60 zemalja. Ovo izuzetno dostignuće je duboko ukorenjeno u zajedničkoj viziji industrijalca Štefa Verthajmera i njegovog sina Itana Verthajmera.

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved