• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X
  Naša web stranica koristi kolačiće i druge tehnologije kako bi osigurali najbolje iskustvo pretraživanja.

  Postavke kolačića možete u bilo kom trenutku promeniti.

  Saznajte više o tome kako koristimo kolačiće.

  Lider u inovacijama u obradi metala

  Inovacije su učinile da je ISCAR danas velika kompanija za obradu metala. Ali inovacije u obradi metala ne bi bile moguće bez potpune posvećenosti istraživanju i razvoju. Zato ISCAR troši skoro 8% svojih ukupnih resursa na aktivnosti istraživanja i razvoja.

  U ISCAR-u je kreativnost način života. Pored istraživanja i razvoja, inovacije dolaze od zaposlenih širom kompanije.

  ISCAR je postavio nove standarde za držače alata, nove premaze i u oblasti obrade metala za struganje, glodanje i bušenje. ISCAR inovacije nisu ograničene na nove proizvode za obradu metala. Nove, efikasnije i isplativije proizvodne procedure i procesi se stalno primenjuju. Poboljšanja u kompjuterizaciji, protoku podataka, obezbeđenju kvaliteta, bezbednosti zaposlenih i zaštiti životne sredine su deo ISCAR mentaliteta. ISCAR je zaista kompanija u kojoj inovacije nikada ne prestaju.

  Faze razvoja

  Svaki novi proizvod počinje kao ideja u umu inženjera. Slika se unosi u program za projektovanje/obradu pomoću računara (CAD/CAM). Prototip se proizvodi i prolazi kroz iscrpne analize. Ponovljena usavršavanja, analize i testiranja se nastavljaju sve dok se ne postignu željeni rezultati. Tek nakon ovog opsežnog niza razvoja i testiranja, nova ideja može da pređe sa faze prototipa, na razvoj za proizvodnju.

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved